GRATIS VERZENDING VANAF €50 - CODE PATOUNE50

Maatwerk


Wij bieden je een handgemaakte kindercollectie op maat aan, 100% Belgisch en met liefde en oog voor afwerking gemaakt. Kies uit de collectie of stel binnen deze collectie zelf uw uniek stuk samen.

Alles wordt gemaakt in eigen atelier, dus geen confectie of massaproductie uit het buitenland.

U koopt een eerlijk en 100% Belgisch product !

Alles begint met de keuze van het model. Wenst u een jurkje, sweater, rok, t-shirt, hemd e.a.?

Daarna kiest u de stof. Alle stoffen worden eerst gewassen om het krimpen te vermijden. Stoffen die slecht uit deze test komen gebruiken we niet om u zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. In onze webshop ziet u alvast een deel van onze selectie, op vraag gaan wij graag met u op zoek naar de juiste stof met eventueel het gewenste patroon.

Dan begint het echte werk. We verzamelen de nodige patronen en het kledingstuk wordt met zorg en aandacht gerealiseerd. Van zodra deze klaar is, verwittigen wij u en kan deze opgehaald of geleverd worden.

Wij rekenen steeds een voorschot van 50% aan, het overige saldo dient bij ophaling of voor verzending afgerekend te worden. Onze gemiddelde productietijd bedraagt 2 weken, in drukke periodes kan dit oplopen en zullen wij u daar vooraf steeds van op de hoogte stellen.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren.